Cynthia de Heer

Portfolio

Een overzicht van diverse camjo producties

Ik ben in te schakelen voor onder andere:

  • Bedrijfsfilms (intern en extern) 
  • Aftermovies
  • Reportages
  • Testimonials
  • Instructievideo’s 
  • Herinneringsvideo’s
Gezondheid en Milieu

Een groener milieu, bewuster leven en gezonder eten. Dat zijn mijn speerpunten voor de toekomst. Daarom produceer, film en monteer ik met liefde voedingsvideo’s voor de Energieke Vrouwen Academie en ‘groene video’s’ voor de Cleantechregio.

Het begin van de COVID-19 pandemie maakte het voor mij een stuk lastiger om mijn werk te doen. Tijdens deze periode heb ik samen met de Energieke Vrouwen Academie een vlogidee ontwikkeld en deze vlogs op afstand bewerkt.

Zorg & welzijn

Voor diverse ziekenhuizen in de regio Utrecht maak ik, in samenwerking met Saus! Digitale producties, behandelvideo’s, instructievideo’s, interne informatieve video’s en overige video’s op aanvraag. Daarnaast maak ik Holistische en bewustzijns video’s  voor ZoMa opleidingen. 

Zorg & welzijn
Voor diverse ziekenhuizen in de regio Utrecht maak ik, in samenwerking met Saus! Digitale producties, behandelvideo’s, instructievideo’s, interne informatieve video’s en overige video’s op aanvraag.
Onderwijs & cultuur

Het onderwijs is aan het veranderen en ik breng deze verandering al jaren in beeld. Ik produceer, film en monteer video’s voor onder andere MBO Utrecht, MBO Amersfoort en het Cals College Nieuwegein en IJsselstein (video). 

Dit kunnen promotievideo’s zijn van de diverse opleidingen, maar ook opendagvideo’s of algemene informatieve video’s. 

Alle producties

Een greep uit mijn camjo producties.