Cynthia de Heer – Videograaf

KDJ_3828-scaled-onvcgi50nerf6awhq5nz6wc2109s6u3gs8hbg4hxmw

Portfolio

Een overzicht van diverse camjo producties

Ik ben in te schakelen voor onder andere:

Gezondheid en Milieu

Een groener milieu, bewuster leven en gezonder eten. Dat zijn mijn speerpunten voor de toekomst. Daarom produceer, film en monteer ik met liefde voor de Cleantechregio in onder de vorm van masterclasses. Daarnaast maak ik voor Waterschap Rijn en IJssel diverse video’s voor in hun interne uitzending. 

Het begin van de COVID-19 pandemie maakte het voor mij een stuk lastiger om mijn werk te doen. Tijdens deze periode heb ik samen met de Energieke Vrouwen Academie een vlogidee ontwikkeld en deze vlogs op afstand bewerkt.

Zorg & welzijn

Voor diverse ziekenhuizen in de regio Utrecht maak ik, in samenwerking met Saus! Digitale producties, behandelvideo’s, instructievideo’s, interne informatieve video’s en overige video’s op aanvraag.

Onderwijs & cultuur

Het onderwijs is aan het veranderen en ik breng deze verandering al jaren in beeld. Ik produceer, film en monteer video’s voor het basis- en middelbaar onderwijs, maar ook voor diverse MBO, HBO en universitaire onderwijsinstellingen zoals de UU, InHolland en MBO Utrecht.

Dit kunnen promotievideo’s zijn van de diverse opleidingen, interne video’s ter verduidelijking van minoren, maar ook opendagvideo’s of algemene informatieve video’s. 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het in beeld brengen van de Holistische visie en deze onderwijsvorm. 

Alle producties

Een greep uit mijn camjo producties.